«

»

Snart lättare att hitta våra sängar

Vi är fortfarande ett relativt litet företag, även om vi definitivt har ambitioner att växa. Men det är ingenting som vi kan göra på egen hand, utan det krävs att vi har samarbetspartners i form av återförsäljare. Att både tillverka och sälja själv är någonting som är svårt numera utan det bästa är att lägga fokus på det som man är bäst på. För vår del är det då givetvis våra sängar, som vi med all rätta är stolta över. Men det spelar ingen roll om man tillverkar den mest bekväma sängen i världen om det är svårt att hitta den. Det går heller inte att bara begränsa sig till en större återförsäljare om man verkligen vill nå ut till alla möjliga kunder som finns där ute.

Därför är vi lite extra nöjda med att kunna meddela att våra sängar med stor sannolikhet snart kommer att finnas att köpa hos Chilli, en av de större möbelbutikerna på nätet. Det kommer att öka vår synlighet, och fastän Chilli redan har ett mycket bra utbud vad gäller sängar (och inte minst många sköna bäddmadrasser, som skulle passa bra i en del av våra produkter) så tror vi att vi ändå kan sticka ut tillräckligt. Risken att vi försvinner i mängden finns förstås, men trots det så vore det bättre än att inte finnas där över huvud taget. Vi ser framtiden an med tillförsikt och ro.

Andra nyheter på väg
Förutom det så vill vi också påpeka att vi inte vilar på våra lagrar. Rör man sig inte framåt så står man inte stilla. I praktiken så går man bakåt, i och med att andra utvecklas. Vi arbetar därför för fullt med att utveckla och förbättra våra olika sängtekniker. Än så länge är vi inte redo att avslöja några detaljer, men vi kan ändå säga att det ser mycket lovande ut. Vår förhoppning är att vi innan året är slut ska kunna leverera sängar i ännu högre kvalitet – samtidigt som vi också bör kunna sänka våra priser en del. Det är helt enkelt väldigt spännande och roliga tider just nu hos P-Sängar! Följ med oss på vår resa mot framtiden!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>