Om oss

Vi här på P-Sängar vet med all säkerhet att när det är människor som bygger sängar blir resultatet något helt annat än om man låter det ske med hjälp av maskiner. Det betyder helt enkelt någonting mer, sängen får ett helt annat värde när man vet att man lägger sig i någonting som byggts av en människa som kan sitt hantverk och samtidigt gör det med råvaror som är av högsta kvalité. Vi tillverkar därför våra sängar, med stolthet, för egen hand och det har visat sig på resultatet att vi tjänar på att göra det så. Människor uppskattar att de kan skaka hand med personen som säljer dem sängen samtidigt som personen har byggt den åt dem, från grunden.

Vi säljer våra sängar här från vår butik men har också en internationell marknad, tack vare många av de återförsäljare vi samarbetar med. Det ger alltså inte bara Sverige, utan övriga världen en möjlighet att uppleva och uppskatta en svensk, handgjord säng där kvalitén är på högsta nivå. Så samtidigt som vi är väldigt lokala har vi också blivit internationella.

Företaget har funnits i snart 40 år och är ett familjeföretag där vi har en lång tradition av möbelbyggande, inte enbart sängar. Att det tillslut landade på sängar som vår huvudsakliga produkt har att göra med att vi fått mycket beröm för de som företaget gjorde tidigt i vår historia, och intresset ökade hos oss för att göra ännu bättre sängar. Därför är vi där vi är idag, där vi producerar våra egna resårsängar, helt anpassade efter vad du vill ha och behöver. Eftersom vi producerar efter beställning så innebär det att vårt lager inte heller är överfullt av sängar och det garanterar att du kommer att få en helt ny säng från oss, som inte har stått och samlat damm i något hörn.

Vi är väldigt stolta över vårt lilla företag och det vi kan göra för mängder av människor. Det är en ära att vara ett företag som kan ge många människor en god natts sömn. Vi tänker inte heller sluta, utvecklingen går hela tiden framåt och vi med den. Därför kommer vi att kunna fortsätta leverera sängar av högsta kvalité.