«

»

Guldkant på vardagen

Det finns ingen bättre guldkant på vardagen än en riktigt bekväm säng. Med tanke på att vi spenderar ungefär en tredjedel av våra liv i sängen så säger det självt att det är viktigt att man investerar i en säng av hög kvalitet. En god nattsömn är nämligen otroligt viktigt för att vår vakna tillvaro ska bli behaglig. Om vi vaknar utsövda kan vi ta tillvara på dagen på ett bättre sätt. Att vakna utan att ha fått den viktiga djupsömnen, eller att vakna stel och ha ont på grund av att sängen inte avlastar kroppen på rätt sätt är verkligen ingen bra start på dagen. Så ska man unna sig något lite extra bör man definitivt satsa på en riktigt bra säng.

Välj rätt madrass för dig

Det räcker dock inte att bara köpa en säng av bra kvalitet. Du måste också hitta en säng som passar dig. Madrasser finns i olika hårdheter och det är viktigt att din madrass har det stöd och den komfort som du behöver. Om ni är två i sängen som har olika behov kan ni behöva ha två olika madrasser. Saker som kan påverka valet av madrass är till exempel hur mycket du väger. Madrassen ska ge ett bra stöd för ländryggen och stödja ryggraden så att den blir vågrät, och då säger det ju sig självt att din vikt påverkar hur mjuk eller hård madrass du ska ha.

När du hittar en madrass som passar dig och dina behov kommer du att sova mycket bättre. Kontakta oss gärna om du vill veta mer om våra sängar och vad de kan göra för din nattsömn. Slå oss en signal på 031 27 77 812 eller skicka ett mail till info@p-s.se så berättar vi mer om våra olika typer av madrasser. Du förtjänar en skön säng som ger dig de bästa förutsättningarna till en god sömn. Vi lovar att du kommer att känna skillnaden när du sover i en säng från P-Sängar!

Se till att njuta av livet

Men det är förstås inte enbart sängen som är viktig för att du ska må bra. Den är en väldigt bra grund och den ger dig goda förutsättningar, men det gäller också att du tar tillvara på dagen och ser till att njuta av livet så ofta du bara kan, för att du mår bra på dagen är förstås också något som påverkar din nattsömn. Allt hänger ihop, kan man säga. Hur man gör för att njuta av livet är olika från person till person. Vissa läser böcker, andra vandrar i naturen och en del finner själavård i ett eget hemmaspa.

Att ligga en stund i massagestrålarna i bubbelbadkaret och sedan kliva in i bastun en stund är en perfekt nedvarvning inför natten, och du kommer att känna dig skönt avslappnad när du kryper ner i din härligt mjuka säng som avlastar kroppen optimalt. Låter ett hemmaspa som din kopp te tycker vi att du ska kika in på Badshop.se som säljer både bubbelbadkar, bastuaggregat och annat du behöver.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>